Nogomet

Kutak za kladioničare: Venezuela i Peru kreću s Copa Americom, kanadski dvoboj u Stuttgartu

Petar Jenjić • subota, 15.06.2019.
Kutak za kladioničare: Venezuela i Peru kreću s Copa Americom, kanadski dvoboj u Stuttgartu
Foto: EPA

Iz današnje smo ponude izdvojili po jedan nogometni, košarkaški i teniski par. Copa Americu večeras će otvoriti Venezuela i Peru, ASVEL i Monaco otvaraju finalnu seriju francuskog prvenstva, dok se u polufinalu ATP turnira u Stuttgartu susreću Miloš Raonić i Felix Auger-Aliassime...

Venezuela - Peru

Nakon što je Brazil pobjedom otvorio natjecanje protiv Bolivije, u prvom kolu iste skupine snage će odmjeriti Venezuela i Peru. Posljednje dvije utakmice ove dvije reprezentacije odigrale su u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a oba su dvoboja nakon golijade završila rezultatom 2:2. U pet dosadašnjih utakmica na ovom natjecanju kao pobjednik je izašao Peru, dok je Venezuela slavila jednom, a jednom je odigran remi.

I jedni i drugi teško da mogu nešto više pokraj Brazila pa bi ovo mogla biti i borba za drugo mjesto. Na jednoj strani Salomon Rondon, a na drugoj Paolo Guerrero, kao najveće zvijezde svojih reprezentacija. Iako se radi o otvaranju natjecanja, obje će momčadi ići na pobjedu.

Prognoza: oba daju gol i 3+

Koeficijenti (Supersport): da @2.10, ne @1.65

ASVEL - Monaco

Pred nama je početak finalne serije u francuskom prvenstvu u kojem će snage odmjeriti definitivno dvije najbolje momčadi sezone. ASVEL je posljednjih poraz upisao 21. travnja, a Monaco dva dana kasnije. I jedna i druga momčad igraju u jako dobroj formi, večerašnji domaćin u ukupno pet utakmica odradio je posao protiv Le Mansa u četvrtfinalu i Nanterra u polufinalu, kao i momčad iz Kneževine koja je bila bolja od Limogesa i Dijona. U ovakvim dvobojima očekujemo kako će prednost domaćeg terena imati veliku ulogu.

Prognoza: pobjeda ASVEL-a

Koeficijenti (Supersport): pobjeda ASVEL-a @1.60, neriješeno @14.00, pobjeda @Monaca @2.50

Felix Auger-Aliassime - Miloš Raonić

U polufinalu ATP turnira u Stuttgartu gledat ćemo dvoboj Felixa Augera- Aliassimea i Miloša Raonića. Bit će to njihov drugi međusobni dvoboj, a u prvom, odigranom prošle godine na Indian Wellsu, kao pobjednik izašao je Raonić koji je slavio u dva seta.

U četvrtfinalu turnira vidjeli smo dva različita meča. Raonić je za protivnika imao Martona Fucsovicsa kojeg je uspio poraziti bez prevelike drame s dva puta po 6:4, dok je njegov mlađi sunarodnjak imao jako puno posla protiv Dustina Browna. Nakon velike borbe slavio je nakon tri tie-breaka, a u meču je ispalio ukupno 30 aseva te spasio i jednu meč loptu. I danas, s jedne i s druge strane, očekujemo dosta "lakših" gemova i aseva.

Prognoza: više od 24.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!