Košarka

Billy Baron kontroverznim košem u zadnjoj sekundi donio Crvenoj zvezdi titulu prvaka Srbije

Branimir Korać • ponedjeljak, 17.06.2019.
Billy Baron kontroverznim košem u zadnjoj sekundi donio Crvenoj zvezdi titulu prvaka Srbije

Crvena zvezda obranila je naslov prvaka Srbije u košarci u pravoj drami četvrte utakmice protiv Partizana. Partizan je kao domaćin poražen 76:75 ubačajem Billyja Barona sa sirenom...

Drama i sjajan dvoboj u četvrtoj utakmici finala doigravanja za prvaka Srbije. Crvena zvezda obranila je titulu slaveći protiv Partizana 76:75 što joj je donijelo konačnih 3-1 u seriji.

Bilo je tu svega, Partizan je imao prednost na poluvremenu i bio je bolji protivnik u prvih 20 minuta, ali u nastavku se Zvezda probudila, meč je i prekinut na pola sata zbog udara groma i prokišnjavanja krova, a sve je začinio kontroverznim košem sa zvukom sirene Billy Baron.

Prvo poluvrijeme potpuno je pripalo Partizanu koji je mogao i imati uvjerljiviju prednost na odmoru. Ipak, izgradio je plus osam koji su se dosta brzo istopili u drugom dijelu.

Početkom zadnje dionice nakon udara groma došlo je i do problema s rasvjetom, krov je prokišnjavao i prekid je potrajao dobrih pola sata.

Ušlo se u neizvjesnu završnicu, 13 sekundi prije kraja Renfroe zabija za 75:74, a u zadnjem napadu Baron je lakoćom probio Jankovića i potpuno sam došao pod koš i položio za konačnih 76:75 sa zvukom sirene.

Partizan je tražio korake, ništa nije suđeno i Zvezda odnosi pobjedu i titulu prvaka.

Baron je bio prvo ime susreta s 21 poenom, a Davidovac ga je pratio s 13 poena. Kod Partizana po 11 poena dodali su Renfroe i Đorđe Gagić.

Košarkaška liga Srbije, finale:
Partizan - Crvena zvezda 75:76 (1-3)

FOTO: Crvena zvezda

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Nenad6218.06.2019. u 00:16
    Kako su sudije sudile Zvezdi cele sezone, tako su i zavrsile, sramno...
    Nenad62