Košarka

Vladimir Anzulović okupio reprezentativce za Univerzijadu u Napulju

Branimir Korać • ponedjeljak, 17.06.2019.
Vladimir Anzulović okupio reprezentativce za Univerzijadu u Napulju
Foto: Pixsell

Hrvatska košarkaška reprezentacija nastup će na Univerzijadi u Napulju, a danas su se igrači okupili u Zagrebu nakon čega su se zaputili u Sveti Martin na Muri na pripreme...

Vladimir Anzulović vodit će hrvatsku reprezentaciju na ovogodišnjoj Univerzijadi u Napulju, a danas su se reprezentativci okupili i krenuli s pripremama za ono što ih očekuje od 3. do 12. srpnja.

"Po nekim podacima Univerzijada je drugo multisportsko natjecanje po veličini na svijetu, odmah iza Olimpijskih Igara. Cilj nam je, a smatram da to treba biti cilj sporta u Hrvatskoj u budućnosti, povezati akademsku zajednicu s vrhunskim sportom, a ovo je definitivno prvi korak k tome. Želja nam je, kao i svima u Savezu, produžiti vijek trajanja reprezentativaca nakon U20 reprezentacije nadajući se da će ova reprezentacija izbaciti neko ime koje bi u budućnosti moglo konkurirati u A selekciji", istaknuo je Anzulović za stranicu Saveza nakon okupljanja.

Anzulović je na pripreme pozvao sljedeće igrače:

Bekovi: Bruno Rebić (Split), Mateo Vidović (Cedevita), Emir Šabić (Lyon College), Ivan Kučan (Škrljevo), Bruno Perić (Vrijednosnice Osijek), Roko Anzulović (Gorica), Ivan Svalina (Alkar)

Krila: Matija Bilalović (Kvarner), Ivan Vučić (Gorica), Patrik Jambrović (Zabok), David Škara (Clemson)

Centri: Nikola Turalija (Vrijednosnice Osijek), Mateo Čolak (Široki), Filip Šimović (Dubrava), Valentin Jurković (Conlog Basketball)

FOTO: Sandra Šimunović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.06.2019. u 09:24
    Univerzijada je super za mlade neafirmirane igrače od kojih uvijek netko može iskočiti ali treba gledati i krajnji rezultat
    Obrisan korisnik
  • kosarka17118.06.2019. u 08:18
    Boze sacuvaj nas ovog izbornika i njegovog izbora, kanta za napucavanje.
    kosarka171