Vodeni sportovi

Vukičević: "U srijedu nas očekuju Srbi, u utakmicu treba ući jako i kao i uvijek ići na pobjedu"

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 18.06.2019.
Vukičević: "U srijedu nas očekuju Srbi, u utakmicu treba ući jako i kao i uvijek ići na pobjedu"
Foto: FaH

Prva utakmica završnog turnira Svjetske lige bila je ona između reprezentacija Hrvatske i Kazahstana te završila rezultatom 20:4 za Hrvatsku (5:2, 6:0, 3:0, 6:2). Ponajbolji igrač utakmice bio je Ante Vukičević s četiri pogotka...

"Ovo je bila specifična utakmica radi velike razlike u kvaliteti protivnika. Od samog početka do kraja utakmice odigrali smo izuzetno koncentrirano, nametnuli svoj ritam i igru te na kraju zasluženo pobijedili i ostvarili lijepi uvod u turnir. Sutra nas očekuju Srbi, u utakmicu treba ući jako, kao i uvijek i ići na pobjedu. Dodatan motiv bit će to što igramo pred njihovim navijačima i punim tribinama gdje će oni također biti izuzetno motivirani", rekao je Ante Vukičević.

Uz Vukičevića u strijelce su se upisali Bašić s tri pogotka, Benić, Fatović, Buljubašić, Miloš i Šetka s po dva pogotka te Lončar s jednim.

"Bili smo fokusirani na utakmicu i ono što nas čeka. Znali smo da smo favoriti, međutim rekao sam igračima i prije početka turnira da je ova utakmica pitanje glave i jako sam zadovoljan kako smo reagirali. Sada idemo iz utakmice u utakmicu, iz dana u dan. U sutrašnju utakmicu ulazimo svim silama i pokušat ćemo pobijediti. Znamo da su fantastična reprezentacija, treba se odmoriti i pripremiti. I po pobjedu! No kako god završila u četvrtak nas očekuje još važnija utakmica", zaključio je izbornik Tucak.

Hrvatska sutra u 21 sat igra s reprezentacijom Srbije dok ih u četvrtak u 15 sati očekuje reprezentacija Australije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!