Nogomet

Kutak za kladioničare: Srbija se izvlači protiv Njemačke, ASVEL želi osigurati naslov prvaka

Petar Jenjić • četvrtak, 20.06.2019.
Kutak za kladioničare: Srbija se izvlači protiv Njemačke, ASVEL želi osigurati naslov prvaka
Foto: EPA

Pred nama je nastavak Europskog prvenstva do 21 godine u kojem Srbija protiv Njemačke traži ostanak u igri za prolazak dalje. ASVEL je protiv Monaca stigao na korak do naslova prvaka Francuske, dok Alexander Zverev traži novu pobjedu na turniru u Halleu...

Njemačka - Srbija (U-21)

Srbija je odigrala ispod očekivanja prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. Dvoboj protiv Austrije pokazao je dosta nedostatka mlade srpske momčadi koja je poražena s 2:0. Nakon prvog poluvremena Austrijanci su imali minimalno vodstvo, a nakon isključenja Jovanovića i igrača više, bilo je samo pitanje vremena kada će postići i drugi gol. Pred njima je sada još teži zadatak, biti ili ne biti protiv vršnjaka iz Njemačke koji su bez većih poteškoća nadigrali Dansku s 3:1. U najavi turnira iz srpskog je tabora dolazila vijest kako je bilo "realno da dobiju Austriju i Dansku, a odigraju neriješeno s Njemačkom." Plan pada u vodu, prva je utakmica izgubljena, a izvlačiti se protiv Nijemaca jako je teško.

Prognoza: Pobjeda Njemačke

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Njemačke @1.60, neriješeno @4.50, pobjeda Srbije @6.50

Monaco - ASVEL

Pred nama je treća utakmica finala francuskog prvenstva u kojoj će ASVEL na gostovanju kod Monaca tražiti i treću pobjedu kojom bi osigurao naslov prvaka za ovu sezonu. Prvi međusobni dvoboj u finalu otišao je na njihovu stranu sa 81:71, dok je druga utakmica bila nešto izjednačenija (73:67). Bila je to njihova peta utakmica ove sezone, što u prvenstvu, što u Kupu, a u svih pet imali smo istog pobjednika. Očekujemo da će se i večerašnji susret tako razvijati, a ASVEL postati francuski prvak.

Prognoza: Pobjeda ASVEL-a

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Monaca @1.75, neriješeno @16.00, pobjeda ASVEL-a @2.70

Steve Johnson - Alexander Zverev

Osmina finala u Halleu donosi dvoboj Stevea Johnsona i Alexandera Zvereva. U jedinom do sada odigranom međusobnom susretu slavio je Johnson u dva tie-breaka, međutim, bilo je to još 2016. godine. Zverev je razočarao porazom na startu Stuttgarta, sigurno će biti puno motiviraniji da popravi dojam na početku travnatog dijela sezone. U prvom kolu svladao je Robina Haasea u dva seta, a pobjedu u dva seta upisao je i Johnson protiv Philippa Kohlschreibera. U današnjem dvoboju očekujemo pobjedu mlađeg, ali i kvalitetnijeg tenisača, dok bi drugačiji razvoj meča ipak bio iznenađenje.

Prognoza: Pobjeda Zvereva

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Johnsona @1.55, pobjeda Zvereva @2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!