Košarka

Šarić prezadovoljan tradeom u Sunse: "U Minnesoti nisam dobio poštenu priliku"

Branimir Korać • petak, 21.06.2019.
Šarić prezadovoljan tradeom u Sunse: "U Minnesoti nisam dobio poštenu priliku"
Foto: EPA

Dario Šarić nije više igrač Minnesota Timberwolvesa, noćas je uoči NBA drafta tradean u Phoenix Sunse gdje očekuje bolju i veću priliku nego što je to bilo u Wolvesima...

Odlazak iz Philadelphije bio je težak, mijenjan je u Minnesotu gdje se nikako nije mogao u potpunosti uklopiti. Drugačiji igrači, treneri, sustav, grad, klima, sve to zajedno nije pozitivno utjecalo na Darija stoga nimalo ne čudi što je sa zadovoljstvom dočekao promjenu sredine i novi trade.

Ovaj put ide u Phoenix, u Arizonu gdje je dugo dio Sunsa bio Dragan Bender, no Bendera Sunsi nisu zadržali i neće se spojiti dvojica Hrvata u jednom klubu. Ipak, Dario se ne žali.

"Ne da nisam tužan, nego mi je zbog svega na kraju i drago, u Minnesoti nisam ni dobio poštenu priliku. U Phoenixu je očekujem, zadovoljan sam", kaže Šarić, a prenosi Sibenik.in.

U Sunsima će ga dočekati Monty Williams, trener koji ga jako dobro poznaje iz Philadelphije.

"Drago mi je što je u Sunsima i trener Monty Williams koji je bio pomoćni trener u Philadelphiji u prvog mojoj sezoni u NBA ligi, on jako dobro zna što mogu. Ne idem u nepoznato, očekujem da ću se izboriti za status u Arizoni", dodaje Šarić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!