Tenis

Del Potro: "Ne znam je li ovo bio zadnji meč u mojoj karijeri, tijekom oporavka čiste ću glave razmisliti"

Petar Jenjić • subota, 22.06.2019.
Del Potro: "Ne znam je li ovo bio zadnji meč u mojoj karijeri, tijekom oporavka čiste ću glave razmisliti"
Foto: EPA

Juan Martin del Potro poslao je na svom Instagramu poruku da će morati na operaciju koljena u Barcelonu, a da će tek tijekom oporavka razmisliti hoće li i dalje igrati tenis...

Još jednu ozljedu zaradio je Juan Martin del Potro koji je u Queensu zaradio frakturu patele. Ponovno je tako Argentincu stradalo koljeno te će morati na operaciju, objavio je na svom Instagramu.

"Kao što možda već znate, doživio sam frakturu patele. Nakon pregledai razgovora s doktorima, savjetovali su mi operaciju kao najbolje riješenje. Pitao sam za najbolju opciju, ne samo kada je tenis u pitanu, a oni su mi rekli da bez ikakve sumnje to moram operirat."

Naravno, s obzirom na broj ozljeda s kojima se suočavao kroz karijeru, ostaje pitanje hoće li i dalje igrati tenis.

"Podvrgnut ću se zahvatu u Barceloni. Kao što možete pretpostaviti, ovo je težak trenutak, tužno je što ponovno moram prolaziti kroz isto, nisam očekivao tako nešto. Ne znam što će se dalje događati, nadam se da će oporavak teći dobro i da će se moje koljeno rehabilitirati. Je li ovo bio posljednji meč u mojoj karijeri, to sada ne znam. Tijekom oporavka moći ću čiste glave razmisliti o svemu. Znat ću može li moje tijelo kasnije podnijeti nove napore, htio sam s vama podijeliti informacije vezane za operaciju, hvala na podršci, snazi i ljubavi koju mi šaljete, hvala od srca", dodao je Del Potro.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!