Nogomet

Kulenović: "Odigrali smo muški, mudro smo se postavili i nismo ostavljali Francuzima puno prostora"

hns.family, Petar Jenjić • subota, 22.06.2019.
Kulenović: "Odigrali smo muški, mudro smo se postavili i nismo ostavljali Francuzima puno prostora"
Foto: FaH

Mladi hrvatski reprezentativci Sandro Kulenović i Luka Ivanušec prokomentirali su sraz s Francuzima u drugom kolu Europskog prvenstva (0:1)...

Minimalan poraz od Francuske prokomentirao je Sandro Kulenović koji je ponosan na način na koji je ekipa odigrala utakmicu te da će dati sve od sebe da se ne vrate kući bez bodova.

"Nažalost, nedostajalo je malo sreće, ali ponosan sam na način na koji je momčad odigrala i što sam njezin dio. Ostavili smo srce na terenu. Dembele je u odlučujućem trenutku skočio 'iznad gola', nevjerojatno je zabio, ali odigrali smo muški, mudro smo se postavili i nismo ostavljali Francuzima puno prostora. Utakmica s Englezima bit će za prestiž, ali svakome od nas čast je igrati za svoju zemlju na velikom natjecanju i dat ćemo sve od sebe da ne odemo kući bez bodova."

Luka Ivanušec kazao je kako su stvorili nekoliko dobrih situacija te da je šteta što nisu postigli pogodak.

"Kako smo i najavili, stajali smo u dva bloka, čekali svoju šansu u protunapadu i stvorili nekoliko dobrih situacija. Mislim da sam se dobro snašao na krilu. Šteta je što mi s jedne strane nismo postigli pogodak, a Dembele je s druge strane skočio 'svjetski' i pogodio. Protiv Engleske moramo pravi u utakmicu, s ovakvim pristupom, kako bismo mogli otići kući dignute glave."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!