Tenis

Kutak za kladioničare: Karlović ide na Fabbiana, Čile traži novo finale Copa Americe

Petar Jenjić • srijeda, 03.07.2019.
Kutak za kladioničare: Karlović ide na Fabbiana, Čile traži novo finale Copa Americe
Foto: EPA

Pred nama je novi dan na Wimbledonu gdje očekujemo meč Ive Karlovića protiv Thomasa Fabbiana. U noći sa srijede na četvrtak gledat ćemo i polufinale Copa Americe gdje će svoje novo finale tražiti Čileanci koji igraju protiv Perua...

Ivo Karlović - Thomas Fabbiano

Na teren će u drugom kolu Wimbledona Ivo Karlović koji za protivnika ima Thomasa Fabbiana. Međutim, nakon ždrijeba, rijetki su očekivali ovaj dvoboj jer je Fabbiano bio u podređenom položaju u odnosu na Stefanosa Tsitsipasa, ali uspio ga je poraziti u pet tijesnih setova nakon gotovo tri i pol sata igre. Jako je teško prognozirati mečeve u kojima igra Div sa Šalate, ali kada je u pitanju trava, uvijek očekujemo veći broj gemova.

Prognoza: više od 45.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Karen Hačanov - Feliciano Lopez

Još jedan veteran Feliciano Lopez igra meč drugog kola, no protiv kudikamo jačeg protivnika, trenutno devetog igrača svijeta Karena Hačanova. Spomenuti dvojac ove je sezone odigrao jedan dvoboj, bilo je to na Mastersu u Miamiju kada je slavio Rus s 2:1 u setovima. Španjolac je stigao u Wimbledon nakon sjajno odrađenog Queensa kojeg je uspio osvojiti, dok je u prvom kolu Wimbledona bolji bio od Marcosa Girona u tri seta. S druge strane, Hačanov se namučio protiv Korejca Woo Kwon Soona koje je svladao nakon četiri seta i više od tri sata borbe. Kao i ranije spomenutom meču u ponudi, očekujemo izjednačen dvoboj i više gemova.

Prognoza: više od 43.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Čile - Peru

Branitelj naslova Čile po novo finale ide protiv Perua. Zanimljivo, Peruanci su do polufinala stigli uz samo jednu pobjedu u 90 minuta, bilo je to 3:1 protiv Bolivije. Odigrali su bez golova protiv Venezuele te su bili visoko poraženi od Brazila (5:0), dok su Urugvaj izbacili nakon penala. S druge strane, Čileanci ulaze u susret kao blagi favoriti, iako su i oni nakon penala, protiv Urugvaja, prošli. U posljednjih pet međusobnih susreta vidjeli smo barem tri pogotka, a sličan razvoj utakmice očekujemo i večeras, kao i prolazak Čilea u finale.

Prognoza: Pobjeda Čilea

Koeficijenti (Supersport): Čile @1.90, remi @3.20, Peru @4.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!