Košarka

Šakić: "Osobno sam mislio da će biti lošije", Mršić: "Prvo poluvrijeme jako dobro"

Petar Jenjić • subota, 06.07.2019.
Šakić: "Osobno sam mislio da će biti lošije", Mršić: "Prvo poluvrijeme jako dobro"
Foto: FaH

Željko Šakić kazao je da su odigrali bolje nego je to predviđao, ali da su u drugom dijelu malo pali, dok je prvo poluvrijeme istaknuo i izbornik Veljko Mršić...

Hrvatska je sinoć poražena od Detroit Pistonsa na startu Ljetne lige, ali unatoč tome Željko Šakić istaknuo je da je mislio da će biti i lošije od prikazanog.

"Stvarno je bilo super, s obzirom na to da nam je ovo bila prva utakmica ovdje i da je ova liga zaista dobra. Osobno sam mislio da će biti lošije, ali smatram da je prvi dio bio odličan. U drugom smo dijelu malo pali, ali to je čar i draž ovog svega."

Zadovoljan je bio i izbornik Veljko Mršić koji kaže da je ovo "školska turneja" s koje će svi na kraju profitirati.

"Prva utakmica nakon 15 dana treninga je iza nas. Prvo je poluvrijeme izgledalo jako dobro. Dvije minute do kraja četvrtine još je bio egal, međutim nakon toga dolazi do izražaja njihova bolja fizička sprema i veći atleticizam što nismo uspjeli popratiti. No, s obzirom na to da je ovo bila prva utakmica i da sam ja na ovoj utakmici uočio neke stvari, smatram da je ocjena zadovoljavajuća. Ovo je jedna školska turneja na kojoj ćemo vidjeti koji naši igrači mogu odgovoriti ovom načinu igre i nakon koje se nadamo da će svi profitirati i u budućnosti biti bolji igrači."

HKS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!