Košarka

Warriorsi ostali i bez Cousinsa, ugrabili ga LA Lakersi

Branimir Korać • subota, 06.07.2019.
Warriorsi ostali i bez Cousinsa, ugrabili ga LA Lakersi
Foto: EPA

Nakon što nisu uspjeli dovesti Kawhija Leonarda koji je bio prva meta nakon Anthonyja Davisa, Los Angeles Lakersi okreću se drugim igračima pa je tako doveden DeMarcus Cousins...

Hvatali su Lakersi Kembu Walkera, Kawhija Leonarda, potiho se govorilo i o Klayju Thompsonu, a na kraju će se morati zadovoljiti već davno dogovorenom Anthonyju Davisu te DeMarcusu Cousinsu.

Tako su još jednom spojili Davisa i Cousinsa koji su u sezoni 2017/2018 zajedno igrali u New Orleans Pelicansima, nešto malo i sezonu ranije i to sve do one teške Cousinsove ozljede nakon koje je prošlu sezonu odradio u Golden State Warriorsima.

Cousins je s Lakersima dogovorio jednogodišnji ugovor, a u Los Angeles odlazi iako se već činilo kako će vjerojatno preseliti u Miami Heat.

Kada je postalo jasno da Lakersi gube na tržištu velikih igrača, uslijedilo je lobiranje Jamesa i Davisa koji su nagovorili Cousinsa da ipak dođe u Lakerse.

Cousins je već drugi starter Warriorsa koji je napustio Golden State i ujedno drugi All-Star igrač. Prvo je Kevin Durant preselio u Brooklyn Netse, a sada i Cousins u Lakerse.

Osim što su doveli Cousinsa, Lakersi su produžili suradnju s Rajonom Rondom koji je pristao na novi dvogodišnji ugovor.

Čekaju se daljnji potezi Lakersa na tržištu kako bi se uključili u borbu s velikim igračima za titulu prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!