Košarka

Mirotić: "Želim osvajati trofeje i biti važan član pobjedničke momčadi"

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.07.2019.
Mirotić: "Želim osvajati trofeje i biti važan član pobjedničke momčadi"
Foto: EPA

Barcelona je predstavila svoje najveće pojačanje ovog ljeta, Nikolu Mirotića. Španjolski reprezentativac u Barcelonu je došao osvajati trofeje...

Nikola Mirotić je na novom početku, došao je u Barcelonu gdje se traže samo trofeji i to je u skladu s njegovim ambicijama. Odluka o dolasku u Barsu nije bila teška.

"Svjestan sam što ovo znači za mene. Želim ostaviti trag, vratio sam se u Europu u najboljim godinama, a ne onda kada se razmišlja o mirovini. Želim osvajati trofeje i biti važan član pobjedničke momčadi. U Barceloni se uvijek traže trofeji i to je jedan od razloga zašto sam ovdje, želim se boriti za sve. Pritisak je nešto pozitivno. Što se tiče pregovora, imali smo sastanak nakon kojeg sam malo razmišljao, razgovarao s obitelji i shvatio da je Barcelona najbolja opcija."

Mirotić dodaje kako je već razgovarao s trenerom Svetislavom Pešićem koji mu je iznio svoja razmišljanja.

"Objasnio mi je da su i on i klub ambiciozni kao i ja, dijelimo isto razmišljanje. Posljednjih godina potpuno sam sazrio i kao osoba, ali mentalitet je ostao isti - želim pobjeđivati. Želim osvojiti respekt navijača svojim ponašanjem na parketu i van njega."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!