Nogomet

Oreščanin: "Drugi gol je zaokružio sve pa to izgleda bolje nego što jest"

Mihaela Bradovski • utorak, 09.07.2019.
Oreščanin: "Drugi gol je zaokružio sve pa to izgleda bolje nego što jest"
Foto: Pixsell

Hajduk je na Malti slavio 2:0, golovima Gyurcsa i Dolčeka stigao je do pobjede koja ga vodi pred vrata drugog pretkola Europske lige...

Siniša Oreščanin bio je djelomično zadovoljan susretom na Malti. Rezultat ga veseli, ali svjestan je da sama igra nije bila spektakularna.

"Utakmica je bila kakvu smo i očekivali u teškim uvjetima na terenu s umjetnom travom koji je dodatno otežavao protok lopte i zato smo imali pogrešaka. Djelomično sam zadovoljan, a rezultatom potpuno. Imamo još puno toga za popraviti tek smo mjesec dana u radu i iako to nisam htio reći, nama je Gzira bila i pripremna utakmica. Oni su odigrali koliko su mogli, a mi smo u fazi priprema. Drugi gol je zaokružio sve pa to izgleda bolje nego što jest", rekao je Oreščanin, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Oreščanin je detektirao problem u krilnim pozicijama i od krila traži više inicijative.

"Ne bih baš javno o tome gdje imamo problema, još puno radimo i komuniciramo, ali najviše problema imamo na krilnim pozicijama jer su nam krila prestatična, to me još nikako ne zadovoljava."

Oreščanin je pohvalio Ivana Dolčeka i Tomislava Duku koji su odradili odličan posao.

"Jako mi je drago zbog Dolčeka i što je postigao gol, od prvog dana ostavio je sjajan dojam karakternog i vrlo jednostavnog dječaka i igrača. Ima sve predispozicije i uz pravilan rad Hajduk na njemu može puno toga graditi. I Tomo je jako dobro odreagirao, on je vrhunski dečko."

FOTO: Miranda Čikotić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!