Košarka

Shaun Livingston nakon pet sezona napušta Golden State Warriorse

Petar Jenjić • srijeda, 10.07.2019.
Shaun Livingston nakon pet sezona napušta Golden State Warriorse
Foto: EPA

Kako prenosi ESPN, Shaun Livingston nije više igrač Golden State Warriorsa te se planira vratiti i u svojoj 16. sezoni u ligi...

Golden State Warriorsi otpustili su Shauna Livingstona koji je s franšizom osvojio tri naslova NBA prvaka. Međutim, kako prenosi ESPN, Livingston se namjerava vratiti i u svojoj 16. sezoni u ligi.

Uoči početka sljedeće sezone napunit će 34 godine i pridružit će se slobodnim igračima, a sigurno je kako će biti zainteresiranih koji će u svoje redove željeti dovesti iskusnog veterana koji će svoj doprinos donositi s klupe.

Warriorsi su se odlučili dovesti u red svoje financijsko stanje, prvo su razmijenili Andrea Iguodalu, nakon toga momčad je napustio Kevin Durant, a sada i Livingston koji je protekle dvije sezone igrao 15 minuta u prosjeku.

Posljednjih pet sezona proveo je u Warriorsima, a karijeru je započeo još 2004. godine. Igrao je još za: Los Angeles Clipperse, Miami Heat, Washington Wizardse, Charlottu Bobcats, Milwaukee Buckse, Cleveland Cavalierse i Brooklyn Netse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!