Nogomet

Dolazak novog braniča mogao bi ugroziti poziciju Nikole Katića u Rangersima

Petar Jenjić • četvrtak, 11.07.2019.
Dolazak novog braniča mogao bi ugroziti poziciju Nikole Katića u Rangersima
Foto: Pixsell

Rangersi su blizu dovođenja braniča Filipa Helandera koji bi po dolasku sigurno upao u početnu postavu što bi bile loše vijesti za Nikolu Katića...

Kako prenosi švedski "Sportbladet", Rangersi su blizu dovođenja Filipa Helandera. Govori se o iznosu od 4.2 milijuna funti što je najveći novac koji bi škotski velikan dao za jednog igrača u posljednjih nekoliko godina.

Branič je prošle sezone odigrao 23 utakmica u Serie A za Bolognu, a odigrao je i šest utakmica za Švedsku tijekom istog perioda. U kvalifikacijskim utakmicama za EURO, startao je protiv Malte i Španjolske. Sa svojih 26 godina, već ima osam sezona iza sebe.

To sigurno ne bi bile dobre vijesti za Nikolu Katića koji itekako obećava, ali isto tako ima još prostora za napredak. Dobar dio sezone našao se izvan kruga početne postave, a nakon što je prvenstvo izmaklo Rangersima iz ruku, Katić je vratio svoju poziciju i odigrao jako dobro završnicu sezone.

Ipak, kako sada stvari stoje, Rangersi će dati veći novac za obrambenog igrača, a trener Steven Gerrard izgleda još ne vjeruje u potpunosti da je hrvatski nogometaš spreman za tako veliku odgovornost.

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!