Košarka

Nova utakmica, novi poraz - Oklahoma u posljednjim sekundama svladala Hrvatsku

Petar Jenjić • subota, 13.07.2019.
Nova utakmica, novi poraz - Oklahoma u posljednjim sekundama svladala Hrvatsku
Foto: FaH

Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je novi poraz na NBA Ljetnoj ligi, a noćas je bolji bio Oklahoma City Thunder koji je slavio s košem prednosti...

Peta utakmica i peti poraz - rezultat je to hrvatske košarkaške reprezentacije na NBA Ljetnoj ligi koja se igra u Las Vegasu. Tako je ostala jedina od 32 momčadi koja nije upisala barem jednu pobjedu do sada.

Noćas je Hrvatska bila najbliže, protivnik je bio Oklahoma City Thunder koji je do svoje četvrte pobjede stigao s poenom prednosti. Na kraju je završilo 69:68.

Nakon nešto slabije prve dionice, Hrvatska je zaigrala nešto bolje te na poluvrijeme otišla s dva poena viška, bilo je 35:33. Egal je ostao sve do kraja susreta.

Mršićevi izabranici vodili su 68:67 na ulasku u posljednju minutu, to jest sve do posljednje četiri sekunde, kada Devon Hall zabija za pobjedu Oklahome.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Devin Cannady s 12 koševa, dok je Daruis Bazley dodao 11 poena i šest skokova.

Hrvatsku je predvodio Antonio Vranković sa 16 koševa i deset skokova, Marin Marić dodao je 12 koševa, dok su po 11 poena ubacili Roko Rogić (sedam skokova) i Pavle Marčinković.

NBA Ljetna liga:
Hrvatska - Oklahoma City Thunder 68:69

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!