Vodeni sportovi

Tucak: "Vjerujem u svoju reprezentaciju, svoje dečke, uvijek sam optimističan"

Petar Jenjić • nedjelja, 14.07.2019.
Tucak: "Vjerujem u svoju reprezentaciju, svoje dečke, uvijek sam optimističan"
Foto: FaH

Svjetsko prvenstvo najavili su iz hrvatskog tabora, a izbornik Ivica Tucak kazao je kako je jako optimističan jer vjeruje u svoju reprezentaciju...

Pred hrvatskom vaterpolo reprezentacijom početak je Svjetskog prvenstva, a sutra ujutro u 5:20 sati po hrvatskom vremenu igrat će protiv Australije.

Susret je najavio izbornik Ivica Tucak koji ističe kako svi jedva čekaju početak.

"Jako teško otvaranje i teška skupina, važno je ući u turnir s pobjedom i dobiti jednog teškog i jakog protivnika koji nam godinama ne leži. Ipak, vjerujem u svoju reprezentaciju, svoje dečke, uvijek sam optimističan. Znamo sve o njima, analizirali smo svaki detalj koji je trebalo analizirati. Imamo kvalitetu, snagu, veliku želju i motivaciju da napravimo velike stvari za naš vaterpolo."

Početak turnira uvijek je jako važan, posebno jer je skupina teška, ističe Andro Bušlje u izjavi za HRT.

"Spremni smo i jedva čekamo početak, na svim je prvenstvima prva utakmica najvažnija. Donosi nam neugodnu Australiju s kojom smo se u zadnjih nekoliko utakmica mučili, ali sigurno smo kvalitetniji i to ćemo morati pokazati. Nisu bezazlena ekipa, imaju nekoliko vrhunskih igrača. Nadam se da je naša momčad spremnija i da ćemo izaći iz te utakmice kao pobjednici."

Osim Australije, u skupini se još nalaze Sjedinjene Američke Države i Kazahstan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!