Tenis

Becker: "Federer je najveći svih vremena, ali s druge strane morate poštovati Đokovića malo više"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 15.07.2019.
Becker: "Federer je najveći svih vremena, ali s druge strane morate poštovati Đokovića malo više"
Foto: EPA

Bivši tenisač i trener Novaka Đokovića, Boris Becker, kazao je kako srpski tenisač još uvijek nije potpuno sretan jer želi biti najveći te dodao kako zaslužuje više poštovanja...

Novak Đoković izašao je kao pobjednik iz velikog dvoboja s Rogerom Federerom i osvojio Wimbledon, a povodom toga oglasio se i njegov bivši trener Boris Becker.

"Federer je najveći svih vremena i ima pravo dobiti svu ljubav, ali s druge strane morate poštovati Đokovića malo više. Nadam se da, ako budu igrali i sljedeće godine, da će biti još izjednačenije. Stigao je na zabavu između Federera i Nadala te im je pokvario. Sada, nakon 16 Grand Slamova, ljudi će se morati buditi uz veličinu Novaka Đokovića."

Becker je osvojio šest Grand Slamova, uključujući tri Wimbledona, a istaknuo je kako Đoković još uvijek nije potpuno sretan.

"Novak još uvijek nije potpuno sretan, jedan je od najvećih, ali želi biti najveći svih vremena. Iskreno, mislim da može preuzeti se, ali ne bih to rekao sigurno. Utrka još traje. Beskonačne priče o tome tko će biti najuspješniji nastavit će se sve dok sva trojica igraju. Ne vidim kraja tom putu, svi će osvojiti još Grand Slamova", dodao je Becker za BBC.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!