Vodeni sportovi

Fatović: "Opet smo odigrali vrhunski od početka do kraja, nismo očekivali ovakve dvije utakmice"

Branimir Korać • srijeda, 17.07.2019.
Fatović: "Opet smo odigrali vrhunski od početka do kraja, nismo očekivali ovakve dvije utakmice"

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pregazila je i SAD u drugom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva, Amerikanci su potopljeni i nisu prošli ništa bolje od Fatovićeve Australije...

Ovaj put nije bilo potrebe za nekom realizatorski ludom utakmicom Lorena Fatovića koji je ostao bez pogotka. Nakon susreta bio je zadovoljan prikazanim i plasmanom u četvrtfinale.

"Opet smo odigrali vrhunski od početka do kraja. Neočekivana gol razlika, stvarno nismo očekivali ovakve dvije utakmice. Nisu one bile lagane kako rezultat pokazuje, a mislim da je najvažnije da smo ostvarili dvije pobjede i sada možemo mirno čekati četvrtfinale i protivnika, možemo se čak malo i odmoriti što nam je bilo važno. Prvi cilj da budemo prvi u skupini smo ispunili. Četvrtfinale čekamo mirni i nema nikakvog pritiska. Mislim da smo pokazali da imamo kvalitetu za velike rezultate."

Igrači sada mogu bez nekog pritiska ući u nastavak Prvenstva, bit će dovoljno u narednim danima za dodatne treninge i pripreme za četvrtfinale.

"Nismo se još niti dogovorili koji će nam biti plan ovih dana, stvarno imamo dovoljno vremena i za treninge i za odmor. Sada smo mirni, prvi cilj je ostvaren i čekamo sljedeće kolo puni optimizma."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!