Nogomet

Giovanni Tedesco: "Hajduk daje golove, ali i dopušta prilike"

Branimir Korać • četvrtak, 18.07.2019.
Giovanni Tedesco: "Hajduk daje golove, ali i dopušta prilike"
Foto: Kristijan Komarica

Maltežani nemaju velike ambicije u Splitu, svjesni razlike u kvaliteti, ali nadaju se dobrom nastupu i dobrom dojmu u Splitu...

Gzira United predstavlja tek zagrijavanje za Hajduk za ono što ga čeka u nastavku europskog puta. Maltežani se kvalitetom ne mogu nositi s Hajdukom i očekuje se prolaz Splićana bez problema nakon 2:0 u prvom susretu.

"Na Malti sam vidio organiziranu ekipu koja dobro stoji na terenu, momčad je to visoke razine. No očekujem ovdje ipak drugačiju utakmicu jer će se Hajduk i drugačije postaviti pred svojim navijačima. Više me brine Hajdukova momčadska igra od pojedinaca. Hajduk igra otvoreno, ulazi s četiri-pet igrača u završnicu, daje golove, ali i dopušta prilike kao što je i nama dopustio na Malti. Ovaj put te prilike trebamo i iskoristiti", kaže trener Gzire Giovanni Tedesco, a prenose Sportske novosti.

Tedesco se tijekom karijere susretao i s velikim hrvatskim igračima.

"Milan Rapaić i ja smo se sada čuli nakon dugo vremena i žao mi je što se nismo susreli jer je poslovno u Španjolskoj.Jako ga cijenim kao igrača i prijatelja. Bilića sam tijekom karijere i pobijedio, a dok sam vodio Birkirkaru od njega smo ispali tek na penale. Cijenim ga kao trenera."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!