Nogomet

Kutak za kladioničare: Hajduk po potvrdu prolaska dalje, Ćorić se vraća mečevima

Petar Jenjić • četvrtak, 18.07.2019.
Kutak za kladioničare: Hajduk po potvrdu prolaska dalje, Ćorić se vraća mečevima
Foto: Pixsell

Pred nama je bogat nogometni dan jer su na rasporedu uzvratni susreti prvog pretkola Europske lige. Izdvojili smo prvu domaću utakmicu Hajduka ove sezone, i to protiv Gzire United, kao i Dinamo Minska koji dočekuje Liepaju. Ponudu zaključujemo Bornom Ćorićem koji se vraća tenisu nakon ozljede...

Hajduk - Gzira United

Prvu utakmicu nove sezone pred domaćim navijačima igrat će Hajduk koji će tražiti potvrdu prolaska u drugo pretkolo Europske lige. U prvoj utakmici na Malti nije briljirao, ali došao je do pobjede od 2:0 te tako mirnije može odigrati uzvrat. S obzirom na to da se radilo o prvoj službenoj utakmici, važan je bio pozitivan rezultat, a Hajduk ga je ostvario. Za razliku od proteklog tjedna, danas očekujemo Bile koji će biti raspoloženiji u napadu.

Prognoza: više od 3 gola

Koeficijenti (Supersport): manje @3.20, točno @4.00, više @1.75

Salvatore Caruso - Borna Ćorić

Talijan Salvatore Caruso bit će prvi protivnik Borne Ćorića nakon što je najbolje rangirani hrvatski tenisač propustio Wimbledon zbog ozljede. Do sada su u karijeri odigrali jedan međusobni dvoboj, i to daleke 2015. godine u kvalifikacijama Rima gdje je u tie-breaku trećeg seta slavio Ćorić. Caruso je do glavnom turnira prošao kroz kvalifikacije, a u prvom kolu svladao Francuza Corentina Mouteta u dva seta. Ipak, danas bi trebao zaključiti svoj nastup, a također očekujemo i manji broj gemova.

Prognoza: manje od 21.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Dinamo Minsk - Liepaja

Dinamo Minsk nije možda odigrao utakmicu kakvu je želio na gostovanju kod latvijske Liepaje. Zaostajao je gotovo cijeli susret, u 88. minuti stigao do izjednačenja, a u sedmoj minuti sudačke nadoknade promašio penal za potpuni preokret. Nakon 15. odigranih kola u nacionalnom prvenstvu drži četvrto mjesto, igra toplo-hladno posljednjih nekoliko tjedana, no danas ne bi trebao imati problema izboriti prolazak dalje.

Prognoza: više od 2.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!