Tenis

Nino Serdarušić glatko poražen od Argentinca u osmini finala Umaga

Mihaela Bradovski • četvrtak, 18.07.2019.
Nino Serdarušić glatko poražen od Argentinca u osmini finala Umaga
Foto: Pixsell

Hrvatska je ostala na samo jednom predstavniku u singlu na turniru u Umagu. Nino Serdarušić upisao je poraz u osmini finala protiv Argentinca Facunda Bagnisa...

Ostao je još samo Borna Ćorić od hrvatskih predstavnika u singlu u Umagu nakon što je poraz upisao Nino Serdarušić protiv Argentinca Facunda Bagnisa.

Serdarušić nije uspio iznenaditi, Bagnis je potvrdio kako je u ovom trenutku bolji protivnik i hrvatski tenisač morao je priznati poraz.

Bagnisu je za pobjedu bilo potrebno 80 minuta, a na kraju je slavio s dva puta po 6:3 te se tako plasirao u četvrtfinale.

Serdarušić nije loše krenuo, uzeo je prvi gem i napravio break, međutim nakon toga gubi četiri gema zaredom i Bagnis radi potpuno preokret. Do kraja seta Argentinac nije dopustio Serdarušiću uopće da zaprijeti.

U drugom setu Bagnis je bolje krenuo i poveo s 3:1, Serdarušić je imao priliku za povratak kada je kod 4:3 došao do 15:40, međutim nije to uspio iskoristiti te je u sljedećem gemu i drugi put u setu izgubio servis i ostao bez četvrtfinala.

Bagnisa tamo čeka dvoboj protiv boljeg iz meča između Salvatorea Carusa i Borne Ćorića.

Umag, osmina finala:
Facundo Bagnis (Argentina) - Nino Serdarušić (Hrvatska, WC) 6:3, 6:3

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!