Nogomet

Lovrenu posljednjih pola sata, Liverpool izgubio od Borussije Dortmund

Petar Jenjić • subota, 20.07.2019.
Lovrenu posljednjih pola sata, Liverpool izgubio od Borussije Dortmund
Foto: EPA

U prijateljskoj utakmici u SAD-u nogometaši dortmundske Borussije svladali su Liverpool s 3:2. Dejan Lovren odigrao je posljednjih pola sata za Redse...

Na stadionu Notre Damea u Indiani odigrana je prijateljska utakmica između Borussije Dortmund i Liverpoola, a u konačnici je do pobjede od 3:2 izašla njemačka momčad.

Već u trećoj minuti susreta Borussia je stigla do vodstva, Nathaniel Clyne nije uspio izbaciti loptu koja stiže do Paca Alcacera, a ovaj poentira pod samu gredu s osam metara. Prilike smo vidjeli na obje strane, ali do 35. minute nije bilo promjene rezultata.

Tada je Fabinho uposlio Harryja Wilsona u kaznenom prostoru koji lakoćom matira protivničkog vratara. Devet promjena napravila je Borussia na poluvremenu, a to joj se vrlo brzo i isplatilo.

Sve se odigralo u razmaku od 53. do 58. minute. Prvo je Thomas Delaney poentirao iz blizine, a nakon toga je Jacob Bruun Larsen lijepo pogodio na proigravanje Mariusa Wolfa. Nakon toga uslijedilo je deset promjena kod Liverpoola, a među onima koji su ušli u igru bio je Dejan Lovren.

Do kraja susreta Redsi su uspjeli tek ublažiti poraz, a u 75. minuti iz penala je poentirao Rhian Brewster.

Liverpool - Borussia Dortmund Rezultati uživo

Prijateljska utakmica:
Borussia Dortmund - Liverpool 3:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!