Rukomet

Španjolci diktiraju satnicu: Hrvatska juniorska rukometna reprezentacija u novom terminu

Branimir Korać • utorak, 23.07.2019.
Španjolci diktiraju satnicu: Hrvatska juniorska rukometna reprezentacija u novom terminu
Foto: Pixsell

Hrvatska muška juniorska reprezentacija savršeno je odradila posao u skupini Svjetskog prvenstva te je saznala protivnika u osmini finala...

Mladi hrvatski rukometaši pokazali su da su kandidat za odličje na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj gdje su u skupini ostvarili stopostotan učinak. Posebno impresivno odradili su posljednje kolo protiv Portugala.

Hrvatskoj sada slijedi nastup u osmini finala gdje će igrati protiv Islanda za kojeg je Davor Dominiković ustvrdio kako će tek morati u potpunosti upoznati protivnika, ali da igra slično njihovoj A reprezentaciji.

Hrvatska je protiv Islanda trebala igrati 24. srpnja od 21 sat, ali došlo je do promjene termina i mjesta odigravanja susreta.

Hrvatska će tako u osmini finala Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, igrati protiv Islanda u srijedu 24. srpnja u 18:45 sati, u dvorani As Travesas u Vigu. Naime, domaćin Svjetskog prvenstva, Španjolska i IHF su zadržali pravo promjene satnice te će tako Hrvatska igrati u novom terminu i drugoj dvorani, a ne kako je ranije bilo predviđeno u kalendaru natjecanja.

FOTO: Filip Kos/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!