Rukomet

Dominiković: "Portugal je za mene i prije Prvenstva bio favorit broj jedan"

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 26.07.2019.
Dominiković: "Portugal je za mene i prije Prvenstva bio favorit broj jedan"
Foto: Pixsell

Hrvatska rukometna reprezentacija do 21 godine upisala je pobjedu u četvrtfinalu protiv Tunisa 27:24 i izborila je ulazak u polufinale....

Još jedna teška utakmica je iza Dominikovićevih izabranika, ali i još jedna utakmica s pozitivnim ishodom. Izbornik je mogao biti zadovoljan, posebno igrom u obrani.

"Čestitao bih prije svega dečkima što su sačuvali hladnu glavu, kada smo u drugom poluvremenu u nekoliko navrata imali priliku da se odvojimo na 6-7 pogodaka razlike, ali to nismo uspjeli pa nas je ponovno čupala obrana. Tako je bilo u nekim trenucima i u prvom poluvremenu. I trener Dinko Đanković i ja stalno ponavljamo i nećemo odustati od toga - obrana i samo obrana", rekao je Dominiković za stranicu Hrvatskog rukometnog saveza.

Izbornik nije propustio pohvaliti i zahvaliti se cijelom stožeru i logistici koji odrađuju veliki posao kako bi se igrači što bolje pripremili.

"Treba nam odmor jer smo imali dva izuzetno teška, zahtjevna susreta u dva dana. Veliki posao do sada su odradili svi ljudi u stožeru, od trenera vratara Marko Markiša, kondicijskog trenera Danijela Brajkovića, preko fizioterapeuta Željka Kercela i tehnika Zdravka Mirilovića, koji radi čuda da nam nađe bačvu za hladnu kupku i najbrži mogući oporavak."

Slijedi Portugal, kako izbornik kaže i dalje prvi favorit Prvenstva.

"Što se tiče Portugala, ponovit ću ono što sam i ranije govorio, oni su za mene i prije Prvenstva bili favorit broj jedan. Nakon naše utakmice prišao sam njihovom izborniku i to ponovio, te mu rekao da ćemo se mi sigurno ponovno sresti."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!