Nogomet

Pilj nakon poraza u Sofiji: "To je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolji"

Mihaela Bradovski • petak, 26.07.2019.
Pilj nakon poraza u Sofiji: "To je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolji"
Foto: Pixsell

Osijek je u Sofiji bio bolji protivnik od domaćeg CSKA, ali nije uspio doći do pobjede. Čak štoviše, poražen je s minimalnih 1:0 što će morati nadoknaditi u uzvratu u Osijeku...

Iako je Osijek bio bolji, opasniji i kvalitetniji protivnik, rezultat ga nije pomazio. Sofijski CSKA je iz jednog udarca u okvir gola došao do pobjede.

"Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, upisali smo poraz 1:0. Došli smo ovdje igrati hrabro i na pobjedu. Sve što smo dogovorilo smo i odradili. Dobili smo nesretno taj gol praktički iz jedinog udarca u okvir, ali u Osijeku se naravno svi nadamo pobjedi i prolazu, vjerujemo u sebe", rekao je Marin Pilj za službenu stranicu Osijeka.

Pilj je uvjeren kako je Osijek i u Bugarskoj pokazao da je bolja momčad.

"Mislim da smo bili bolja momčad, da smo u najmanju ruku zaslužili neriješeno, ako ne i pobijediti, ali to je nogomet - ne pobjeđuje uvijek bolji. Dobili smo taj gol i izgubili, moramo to prihvatiti i pripremiti se za uzvrat."

Osječani su protiv sebe imali i bučne domaće navijače, ali uspješno su se nosili s tim.

"Atmosfera je bila fantastična, gušt je igrati u takvoj atmosferi bez obzira što ne navijaju za nas. Stvarno je lijepo igrati takvu utakmicu pred takvom publikom. Vjerujem da će nešto slično biti u Osijeku i da će nas Kohorta nositi prema pobjedi."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!