Nogomet

VIDEO: Bivšem igraču Rijeke ide odlično u MLS-u, noćas ispisao povijest kluba

Petar Jenjić • subota, 27.07.2019.
VIDEO: Bivšem igraču Rijeke ide odlično u MLS-u, noćas ispisao povijest kluba
Foto: FaH

New York City noćas je na domaćem terenu svladao Sporting Kansas City, a jedan od junaka pobjede bio je Heber koji se ponovno upisao u strijelce...

Do devete pobjede sezone u 20. utakmici stigao je New York City koji je noćas na domaćem terenu s 3:1 bio bolji od Sporting Kansas Cityja.

S nova tri boda nalazi se u vrlo dobroj poziciji u Istočnoj konferenciji s 35 bodova, četiri manje od prvoplasirane Philadelphije, ali i s tri utakmice manje. S druge strane, Sporting je na desetom mjestu Zapada, a ovo mu je bio deveti poraz u 22. odigranom susretu.

Domaćin je poveo u 41. minuti susreta kada je nakon lijepe akcije poentirao Anton Tinnerholm. Tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme.

Nakon devet minuta igre u nastavku New York je podebljao vodstvo. Alexander Ring lijepo je uposlio Hebera utrčava u kazneni prostor i lakoćom matira protivničkog vratara.

Nekadašnji igrač Slaven Belupa i Rijeke tako se u petoj utakmici zaredom upisao u strijelce što nijednom nogometašu u povijesti kluba nije pošlo za rukom. Bio mu je to deveti pogodak ove sezone u 13. nastupu, dok je u posljednjoj polusezoni provedenoj u Rijeci u 15 utakmica stigao do te brojke.

Iako je isključenjem Rogera Espinoze ostao s desetoricom, Sporting je smanjio zaostatak u 73. minuti Ilieja Sancheza. Ipak, već tri minute kasnije, pobjedu New Yorka krasnim je udarcem s dvadesetak metara potvrdio Ring.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!