Nogomet

Manchester City do nove pobjede u Japanu, danas svladana i Yokohama

Petar Jenjić • subota, 27.07.2019.
Manchester City do nove pobjede u Japanu, danas svladana i Yokohama
Foto: EPA

U prijateljskoj utakmici protiv Yokohame, do pobjede je stigao Manchester City koji je tako upisao i drugo slavlje u razmaku od tri dana...

Nogometaši Manchester Cityja, u prijateljskoj utakmici odigranoj u Japanu, svladali su Yokohamu s 3:1. Već u prvom poluvremenu vidjeli smo tri gola, a u nastavku je prvak Engleske potvrdio pobjedu. Druga im je to pobjeda zaredom, nakon što su prije tri dana sa 6:1 bili bolji od Kitcheea.

Igrala se 18. minuta kada je Manchester stigao do prednosti. U ulozi asistenta našao se Bernardo Silva koji je proigrao Kevina De Bruynea, a Belgijac utrčao u kazneni prostor i zatresao mrežu.

Samo pet minuta kasnije Yokohama je stigla do poravnanja. Claudio Bravo obranio je dva pokušaja Japanaca u istom napadu, ali treći nije uspio. Lopta se odbila do Keite Enda koji s pet metara šalje loptu u gol.

Do kraja poluvremena engleski prvak zabio je još jedan pogodak. De Bruyne je odlično proigrao Raheema Sterlinga još na polovici terena, a ovaj se sjurio prema golu i matirao protivničkog vratara.

Sve do same završnice susreta rezultat se nije mijenjao, a u drugoj minuti sudačke nadoknade treći pogodak za Manchester postigao je Lukas Nmecha.

Prijateljska utakmica:
Yokohama - Manchester City 1:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!