Nogomet

Kutak za kladioničare: Rosenborg i AIK u misiji nadoknade zaostatka

Petar Jenjić • srijeda, 31.07.2019.
Kutak za kladioničare: Rosenborg i AIK u misiji nadoknade zaostatka
Foto: EPA

Pred nama je nastavak uzvratnih susreta u pretkolima Lige prvaka u kojima Rosenborg i AIK pokušavaju nadoknaditi 2:1 poraz iz prvih utakmica protiv BATE Borisova, odnosno Maribora. Za kraj smo izdvojili i meč drugog kola s ATP turnira u Washingtonu između Huberta Hurkacza i Johna Isnera...

Rosenborg - BATE Borisov

U prvoj utakmici, unatoč porazu, Rosenborg je postigao vrijedan pogodak koji mu itekako povećava šanse da u uzvratu lakše dođe do prolaska dalje. Konradsen je zabio za 1:1, a pobjedu domaćinu donio je Skaviš nešto kasnije. Osim tog poraza, Norvežani su bili na nizu od pet pobjeda, dok je s druge strane bjeloruska momčad već devet utakmica bez poraza. Ipak, danas očekujemo prvi te kako će Rosenborg pred svojim navijačima proslaviti prolazak dalje.

Prognoza: pobjeda Rosenborga

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Rosenborga @1.70, remi @3.60, pobjeda BATE-a @4.80

AIK - Maribor

Istim rezultatom Maribor stiže na gostovanje kod AIK-a koji ima jako velike šanse za prolazak dalje, s obzirom na to da mu je i 1:0 sasvim dovoljno za prolaz. U posljednjih sedam utakmica AIK je postigao barem jedan pogodak, dok je slovenskoj momčadi to pošlo za rukom u šest od sedam posljednjih susreta. S obzirom na rezultat prve utakmice, AIK stavljamo u ulogu blagog favorita, ali isto tako vjerujemo kako će oba vratara vaditi loptu iz mreže.

Prognoza: oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): da @1.95, ne @1.75

Hubert Hurkacz - John Isner

Pred nama je drugo kolo na ATP turniru u Washingtonu gdje je John Isner postavljen za petog nositelja pa je tako bio slobodan u prvom. Njegov prvi protivnik bit će Poljak Hubert Hurkacz koji je u prvom kolu bez većih poteškoća svladao Donalda Younga. Bio mu je to prvi meč od Wimbledona, dok je Isner nakon ranog ispadanja s trećeg Grand Slama sezone osvojio turnir u Newportu, a zatim poražen odmah na startu Atlante u tri tie-breaka. Kao i u većini njegovih mečeva, danas očekujemo veći broj gemova.

Prognoza: više od 25.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!