Nogomet

Kutak za kladioničare: Dominic Thiem juri kroz Kitzbühel, Šerif želi potvrditi prolazak dalje

Petar Jenjić • četvrtak, 01.08.2019.
Kutak za kladioničare: Dominic Thiem juri kroz Kitzbühel, Šerif želi potvrditi prolazak dalje
Foto: EPA

Pred nama su utakmice drugog pretkola Europske lige, a danas smo izdvojili dvoboje Esbjerga i Soligorska te Šerifa i Partizanija, dok smo ponudu zaključili mečom s ATP turnira u Kitzbühelu gdje Dominic Thiem igra protiv Pabla Andujara...

Esbjerg - Soligorsk

Lijepu prednost iz prve utakmice ima bjeloruski Soligorsk protiv Esbjerga od 2:0. Domaćin je uputio tri udarca u okvir, dva su završila u mreži, a tako su narasli problemi za dansku momčad koja se muči u posljednje vrijeme. U danskom prvenstvu odigrana su tri kola, a Esbjerg je trenutno pretposljednji sa samo jednim bodom. S druge strane, Soligorsk je trenutno na trećem mjestu u prvenstvu, u prošlom pretkolu izbacio je Hibernians, a trenutno je na nizu od šest pobjeda.

Prognoza: remi ili pobjeda Soligorska

Koeficijenti (Supersport): 1 @1.85, X @3.40, 2 @4.20, 1X @1.20, X2 @1.90

Dominic Thiem - Pablo Andujar

U četvrtfinalu Kitzbühela Dominica Thiema čeka Španjolac Pablo Andujar. Spomenuti dvojac dva puta se susretao kroz karijeru, oba puta na turniru u Riju. Prvi meč dobio je Thiem, dok je drugi morao predati bez borbe. Do sada je prvi nositelj morao odigrati tek jedan meč u kojem je bez većih problema porazio Sebastiana Ofnera, dok je s druge strane njegov protivnik porazio Leonarda Mayera i Philippa Kohlschreibera. Ipak, danas očekujemo kako Thiem ne bi trebao imati prevelikih problema.

Prognoza: manje od 20.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Šerif Tiraspol - Partizani

Nakon ispadanja od Saburtala u pretkolu Lige prvaka, moldavski Šerif mogao se okrenuti Europskoj ligi, a za prvog protivnika ima albanski Partizani kojeg je na gostovanju u prvoj utakmici uspio poraziti s 1:0. Albanska momčad također je igrala pretkola za Ligu prvaka, no Qarabag je ipak bio bolji u dvije utakmice. Šerif je definitivno razočarao ranim ispadanjem pa će se kroz Europsku ligu nastojati iskupiti. Očekujemo pobjedu momčadi Zorana Zekića, a tako i golove u oba poluvremena.

Prognoza: gol u oba poluvremena

Koeficijenti (Supersport): da @1.60, ne @2.05

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!