Tenis

Treća titula karijere: Diego Schwartzman osvojio Los Cabos

Petar Jenjić • nedjelja, 04.08.2019.
Treća titula karijere: Diego Schwartzman osvojio Los Cabos
Foto: EPA

Diego Schwartzman pobjednik je ATP turnira koji se ovog tjedna igrao u Los Cabosu, u finalnom je meču bio bolji od Amerikanca Taylora Fritza...

Do svoje treće ATP titule u karijeri, a prve na tvrdoj podlozi, stigao je Diego Schwartzman koji je slavio u finalu turnira u Los Cabosu. Prije današnje pobjede, osvajao je turnire u Riju i Istanbulu.

U finalnom meču svladao je 21-godišnjeg Taylora Fritza sa 7:6, 6:3 kojem je to treći poraz u posljednjim 16 mečeva. Podsjetimo, osvojio je turnir u Nottinghamu i igrao finale proteklog tjedna u Atlanti.

Fritz je bolje krenuo u meč te s breakom stigao do vodstva od 4:1, međutim, na isti način uzvraća Argentinac koji uspijeva izboriti 13. igru. Međutim, na putu do nje spasio je 0:40 kod zaostatka 6:5., to jest tri set lopte protivnika. U tie-breaku je vodio sa 6:3, Fritz dolazi do 6:6, ali više od toga nije uspio.

Tijekom drugog seta Schwartzman je stigao do breaka i vodstva 4:1, Fritz oduzima servis u sedmom gemu, ali odmah u osmom argentinski tenisač radi novi te vrlo brzo koristi svoju drugu meč loptu.

ATP Los Cabos, finale:
Diego Schwartzman - Taylor Fritz 7:6 (6), 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!