Nogomet

Hajrović: "Ne bih sad rekao da smo odigrali neku top utakmicu, ali nije bilo toliko loše"

Mihaela Bradovski • utorak, 06.08.2019.
Hajrović: "Ne bih sad rekao da smo odigrali neku top utakmicu, ali nije bilo toliko loše"
Foto: FaH

Izeta Hajrovića neće gol ove sezone, protiv Ferencvarosa je bio vrlo blizu pogotka, ali zaustavio ga je okvir gola. Ipak ne sumnja da će proraditi...

Nije Dinamo odigrao toliko loše, ali rezultat ipak nije u razini očekivanog. Izet Hajrović najavljuje kako će se pogreške korigirati do Budimpešte.

"Ne bih sad rekao da smo odigrali neku top utakmicu, ali nije bilo toliko loše. Da smo zabili još jedan ili dva gola sigurno bi bilo bolje, ali tako je kako je. Gledamo dalje i ove greške što smo pravili, popravit ćemo u sljedećoj utakmici. Naravno, želimo proći."

Hajrović zna što će biti najbitnije u Budimpešti.

"Tamo će biti vrlo važan momčadski duh, bit će pun stadion, njihovi navijači i moramo biti mentalno spremni na to i dati sve od sebe kao momčad. Znamo da imamo individualnu kvalitetu i da svaki igrač može sam riješiti utakmicu, ali moramo pokazati timski duh."

Što se tiče Ferencvarosa, tvrdi kako ga Mađari ničim nisu iznenadili.

"Nisu nas uopće iznenadili. Dobro smo se pripremili, analizirali smo ih kvalitetno i to ćemo ponoviti i za sljedeću utakmicu. Bit ćemo potpuno spremni."

O vlastitoj igri, svjestan je kako je imao pogrešaka i kako treba i može bolje.

"Moglo je biti i bolje. Imao sam neke pogreške koje se ne smiju dogoditi, ali u nogometu se i takve stvari događaju. Imao sam i te dvije šanse u prvom i drugom poluvremenu, tada sam pogodio i prečku, prošle sezone bi mi sigurno ušla, ali ove mi još ne ide kako treba. Ja sam pozitivan, siguran sam da će doći taj gol, najbolje bi bilo u Budimpešti i krenut će ta mašinerija opet."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!