Nogomet

Rebrov: "Ako pogledate koliko koštaju hrvatski igrači, odmah vam je jasno koliko su jaki"

Branimir Korać • srijeda, 07.08.2019.
Rebrov: "Ako pogledate koliko koštaju hrvatski igrači, odmah vam je jasno koliko su jaki"
Foto: EPA

Sergej Rebrov vrlo je zadovoljan napustio Zagreb. Njegova momčad ostala je neporažena u Maksimiru, došla je do gola u gostima i Ukrajinac smatra kako je Fradi sada u prednosti...

Ferencvaros je odigrao solidnu utakmicu u Maksimiru i vraća se kući sretan s 1:1. Dinamo je bio bolji, ali je previše promašivao da bi mogao do dobrog rezultata. Trener Ferencvarosa Sergej Rebrov smatra kako je njegova momčad ostvarila najvažniji cilj, postigla je gol.

"Igrali smo protiv napadački vrlo jake momčadi. Ako pogledate koliko koštaju hrvatski igrači, odmah vam je jasno koliko su snažni. Možda nismo imali previše prilika, ali postigli smo gol i to je važno, posebno u ovakvom susretu. Očekujemo potpuno drugačiji uzvrat."

Zanimljivo Rebrov razmišlja, smatra kako Dinamo nije previše išao prema naprijed i napadao jer se bojao njegove momčadi.

"Dinamo je dobro otvorio utakmicu i bilo nam je važno vratiti se što prije u susret. Odgovorili smo jako dobro, bili smo koncentrirani, imali dosta loptu u svom posjedu i u drugom dijelu koncentracija i mirnoća doveli su nas do pogotka. Dinamo nije toliko išao prema naprijed, bojao nas se. Imamo laganu prednost nakon prvog poluvremena, sada slijedi drugo poluvrijeme u Budimpešti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!