Nogomet

Lovrencsics: "Dinamo će sigurno biti agresivniji i pokazati lice kao pred kraj utakmice"

Branimir Korać • srijeda, 07.08.2019.
Lovrencsics: "Dinamo će sigurno biti agresivniji i pokazati lice kao pred kraj utakmice"
Foto: Pixsell

Kapetan Ferencvarosa u susretu protiv Dinama, Gergo Lovrencsics, malo je ostao iznenađen kada je prestao Dinamov pritisak nakon vodećeg gola, ali svejedno očekuje bolji Dinamo u uzvratu...

Kapetana gostiju Gergu Lovrencsicsa Dinamo nije iznenadio, očekivao je pritisak od početka i probleme za svoju momčad od rane faze.

"Bili smo sigurno da će ovako dobro krenuti u utakmicu. U početku smo imali problema s odbijenim loptama, znali smo da će Petković stalno ići na njih. Pokazali su da imaju jako dobre igrače i da nisu slučajno svake godine u grupnoj fazi."

Ipak, nije očekivao da će se Dinamo povući nakon vodstva.

"Iznenadilo me što su se povukli i dopustili nam igrati i tako je bilo do poravnanja na 1:1. Nakon toga pokušali su vratiti prednost, ali srećom uspjeli smo se obraniti."

Lovrencsics ima puno riječi hvale za Dinamovu momčad i očekuje potpuno drugačiji Dinamo u uzvratu.

"Dinamovi napadači su dinamični, brzi, jako dobri i morao sam biti na svom vrhuncu cijelo vrijeme i fizički i koncentracijom. Iz takvih utakmica možeš samo učiti i napredovati. Sretan sam zbog ovog rezultata, ali ništa još nije gotovo, Dinamo može bolje i natjerati nas u probleme. Sigurno će biti agresivniji i pokazati lice kakvo je pokazivao pred kraj utakmice, ali moraš biti spreman na sve. Prva utakmica naučila nas je nekim stvarima i treneru će biti lakše pripremiti se za uzvrat. Ne smijemo misliti da nemamo šanse, moramo pokazati kao protiv Ludogoreca, ujedno i sada protiv Dinama, da možemo biti uspješni i protiv boljih protivnika."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!