Nogomet

Halilović: "Naravno da je teško probiti tako kvalitetnu obrambenu momčad i da treba vremena"

Mihaela Bradovski • petak, 09.08.2019.
Halilović: "Naravno da je teško probiti tako kvalitetnu obrambenu momčad i da treba vremena"
Foto: FaH

Tibor Halilović odigrao jhe vrlo dobru utakmicu, imao je i nekoliko kvalitetnih pokušaja, ali lopta ga nije slušala i nije zabio Škotima...

Vrlo dobar posao odradio je Tibor Halilović u veznom redu Rijelaba protiv Aberdeena. Osim što je igrao kvalitetno, imao je i nekoliko opasnih pokušaja prema gostujućim vratima.

"Znali smo kakva nas utakmica očekuje. Aberdeen je klasična otočka ekipa, čvrsti su, idu na blok pa onda iz kontre prema naprijed ili kroz dugačke lopte. Mislim da smo ih dobro primirili i dobro se pripremili. Znali smo otprilike gdje bi trebali tražiti svoje šanse i to nam je na kraju uspjelo. Naravno da je teško probiti tako kvalitetnu obrambenu momčad i da treba vremena. Srećom uspjeli smo ih probiti i s jako dobrim rezultatom idemo tamo", istaknuo je Halilović za službenu stranicu NK Rijeke.

Halilović u uzvratu očekuje otvoreniji Aberdeen što bi trebalo olakšati posao Riječanima.

"Očekujem da će biti angažiraniji, naravno da oni nisu zadovoljni rezultatom. Morat će krenuti i još više se otvoriti. To bi nam trebalo odgovarati. Kada su kod 1:0 pokušali nešto napraviti, mi smo to iskoristili i zabili drugi gol. Očekujem da ako ćemo biti pravi da ćemo dobro odraditi posao tamo."

Za kraj uslijedila je zahvala navijačima.

"Sjajna atmosfera, hvala svim navijačima što su došli u tako velikom broju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!