Nogomet

Rebrov: "Dinamo je igrao na izrazito visokom nivou, bila je to druga razina u odnosu na onu u Zagrebu"

Jan Šneler • utorak, 13.08.2019.
Rebrov: "Dinamo je igrao na izrazito visokom nivou, bila je to druga razina u odnosu na onu u Zagrebu"
Foto: FaH

Nakon poraza od Dinama (0:4), trener Ferencvarosa Sergej Rebrov nije bio previše utučen, svjestan i sam kako je kvaliteta zagrebačke momčadi ipak prevelika...

Iako je teško nešto pametno reći kada pred svojim raspjevanim navijačima izgubite s četiri pogotka razlike, trener Ferencvarosa Sergej Rebrov imao je sjajnu nogometnu karijeru i kao takav svjestan je razlike u kvaliteti između dva sastava. Jednostavno, Ferencvaros nije mogao parirati Dinamu.

"Nažalost, dogode se ovakve utakmice. Igrali smo dobro u prvom dijelu, uspjeli smo mijenjati pozicije i da nije bilo primljenog pogotka sve bi izgledalo drugačije. Drugi gol nas je uništio i zapečatio nam sudbinu. Zahvaljujem se igračima na borbi i navijačima na sjajnoj podršci. Pripremit ćemo se najbolje što možemo za nastavak natjecanja u Europskoj ligi i početak domaćeg prvenstva", rekao je Rebrov.

Ukrajinski trener nije zaboravio istaknuti koliko je različito i bolje Dinamo odigrao nego u prvom ogledu u Zagrebu. Prema njegovom mišljenju, protiv ovako raspoloženih Modrih Ferencvaros nije mogao bolje proći.

"Dinamo je igrao na izrazito visokom nivou, bila je to druga razina od one koju su pokazali u prvoj utakmici i to je odredilo dvoboj", zaključio je trener Ferencvarosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!