Nogomet

Petković: "Bilo je kritika pomalo i nepotrebno", Ademi: "Imao sam veliki problem s listom, ali sam izdržao"

Jan Šneler • utorak, 13.08.2019.
Petković: "Bilo je kritika pomalo i nepotrebno", Ademi: "Imao sam veliki problem s listom, ali sam izdržao"
Foto: FaH

Dvojica strijelaca u današnjem uzvratu susretu trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ferencvarosa (0:4), Bruno Petković i kapetan Arijan Ademi istaknuli su kako ih je motivirao tretman koji su dobili nakon prvog susreta...

Prvi susret protiv Ferencvarosa u Zagrebu (1:1) nije prošao onako kako su u Dinamu htjeli. Modri su bili bolji, nezasluženo su Mađari došli do remija, a sa svih strana krenule su kritike o slabijoj igri i mogućem ispadanju već u ranoj fazi kvalifikacija za Ligu prvaka. Jasno, danas je vidljivo kako Dinamo ima još dosta prostora za napredak, a ovakva igra mogla bi mu donijeti plasman u elitno društvo.

"Bilo je negativnosti u medijima nakon prve utakmice. Pomalo i nepotrebno jer Ferencvaros osim gola nije imao niti jednu priliku. Stvorili smo večeras jako puno prilika i zasluženo prošli dalje", rekao je Bruno Petković.

Petković je bio strijelac drugog pogotka koji je dokrajčio Mađare, a u posljednjim minutama imao je priliku i zatresti mrežu iz kaznenog udarac i postaviti konačnih 0:5. Ipak, napadač Dinama ističe kako ne žali za promašenim kaznenim udarcem te neće osjećati gorak okus nakon ovako velike pobjede.

Što se tiče kapetana momčadi Arijana Ademija, on je odigrao maestralno kao i njegov kolega u veznoj liniji Nikola Moro. Uz to, Ademi je postigao i vodeći pogodak koji je znatno olakšao situaciju Dinamu.

"Olmo me fenomenalno pronašao i moram ga pohvaliti za sjajnu asistenciju, iako kasnije sam i ja njega pronašao. Imao sam veliki problem s listom nakon prošle utakmice, ali bio sam uporan, izdržao sam i sve je prošlo super. Zaslužili smo prolaz, imali smo 52 udarca na gol u dvije utakmice", rekao je kapetan Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!