Nogomet

Hajrović: "Vratili smo se u stare dane, igrali smo kao prošle sezone", Gojak: "Okrećemo se Interu, a onda Rosenborgu"

Jan Šneler • utorak, 13.08.2019.
Hajrović: "Vratili smo se u stare dane, igrali smo kao prošle sezone", Gojak: "Okrećemo se Interu, a onda Rosenborgu"
Foto: FaH

Teško je pronaći nogometaša Dinama koji nije odigrao izvrsno što govori koliko dobro su Modri odigrali uzvratni susret protiv Ferencvarosa...

Sjajna igra, izuzetno raspoloženi igrači i fenomenalna atmosfera u momčadi. Sve to krasi Dinamo Nenada Bjelice, a u prilog tome govore i izjave nogometaša nakon završene partije protiv Ferencvarosa u trećem pretkolu Lige prvaka.

"Drago nam je što smo pobijedili i što smo prošli dalje. Bit će zanimljivo protiv Rosenborga. Bila je sjajna atmosfera, hvala našim navijačima koji su došli i motivirali nas. Vratili smo se u stare dane, igrali smo kao prošle sezone", rekao je Izet Hajrović.

Njegov sunarodnjak i reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak ušao je krajem drugog dijela te se upisao u listu strijelaca. Slično kao i Hajrović, Gojak ističe kako su odigrali puno bolje nego u Zagrebu, ali kako ništa još nije riješeno i pravi zadatak tek predstoji.

"U Zagrebu nismo odigrali kako smo htjeli. Večeras smo pokazali da smo bili pravi. Zadovoljni idemo u Zagreb i trebamo ovako nastaviti. Nismo gledali Rosenborg. Okrećemo se Interu, a poslije ćemo se pripremiti za Rosenborg. Svi sanjamo ulazak u Ligu prvaka, kvalitetni smo i idemo zajedno u Ligu prvaka", istaknuo je Gojak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!