Tenis

Kutak za kladioničare: Medvedev traži novu pobjedu, Legia mora puno bolje protiv Grka

Petar Jenjić • srijeda, 14.08.2019.
Kutak za kladioničare: Medvedev traži novu pobjedu, Legia mora puno bolje protiv Grka
Foto: EPA

Za danas smo izdvojili dva teniska meča s Mastersa u Cincinnatiju, kao i jedan uzvratni dvoboj treće pretkola Europske lige...

Daniil Medvedev - Benoit Paire

Na Mastersu u Cincinnatiju po drugi puta u karijeri susrest će se Daniil Medvedev i Benoit Paire. Jedini međusobni dvoboj odigran je 2017. godine kada je Rus slavio u tri seta. Paire je nakon Wimbledona upisao dvije pobjede u Washingtonu nakon čega je izgubio od Tsitsipasa, dok je odmah na startu Montreala poražen od Gasqueta. Na startu ovog turnira Verdasco mu je predao nakon gubitka prvog seta. S druge strane, Medvedev je, podsjetimo, igrao finala Washingtona i Montreala, no upisao je dva poraza. Na početku Cincinnatija svladao je Kylea Edmunda, a do pobjede bi trebao doći i danas, ako je suditi po formi.

Prognoza: manje od 21.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Atromitos - Legia

Pred nama je uzvratna utakmica trećeg pretkola Europske lige. Legia je na domaćem terenu potpuno dominirala protiv Atromitosa, uputila je čak 28 udaraca, naspram tri protivnika, no rezultat je ostao bez golova. Poljska momčad već je krenula u prvenstvo gdje je upisala po pobjedu, poraz i remi. S druge strane grčka ekipa čeka početak prvenstvene sezone, a jedine dvije utakmice odigrala je protiv Dunajske Strede u prošlom pretkolu kada je prošla s ukupnih 5:3. Gosti će morati puno bolje ako žele proći dalje, a ako ponove slično utakmicu, ne sumnjamo da će doći i do pobjede.

Prognoza: pobjeda Legije

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Atromitosa @3.80, remi @3.30, pobjeda Legije @2.30

Alexander Zverev - Miomir Kecmanović

Prvi nastup u Cincinnatiju imat će Alexander Zverev koji za protivnika ima Miomira Kecmanovića. Srpski tenisač uspješno je odradio kvalifikacije, a u prvom je kolu porazio Felixa Augera-Aliassimea u dva seta. Bez obzira na uspjehe u ranijoj fazi, danas ne očekujemo da će Kecmanović uspjeti uzeti set trenutno šestom igraču svijeta, iako spomenuti možda ne briljira s formom.

Prognoza: 2:0 Zverev

Koeficijenti (Supersport): 2:0 @2.40, ostalo @1.45

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!