Nogomet

McInnes: "Nismo pokazali dovoljno, ali sudac je bio očajan"

Jan Šneler • petak, 16.08.2019.
McInnes: "Nismo pokazali dovoljno, ali sudac je bio očajan"
Foto: FaH

Nakon poraza od Rijeke (0:2) i ispadanja iz Europske lige, trener Aberdeena Derek McInnes nije štedio kritike na račun suca koji ih je po njegovim riječima teško oštetio...

Tko gubi ima se pravo ljutiti. Tako glasi popularna fraza, a može se upotrijebiti nakon izjava trenera Aberdeena Dereka McInnesa. Njegov Aberdeen poražen je od Rijeke glatko s 0:2, odnosno ukupnih 0:4 i Škoti su očekivano razočarani ispadanjem od hrvatske momčadi. Brojni komentatori na društvenim mrežama ističu nezadovoljstvo igrom i rezultatom, a trener McInnes ponajviše se obrušio na austrijskog suca Haralda Lechnera.

"S puno vjere ušli smo u današnji susret vjerujući kako možemo usmjeriti susret u našu korist. Slabo smo igrali od prve minute, izgledali nervozno. Rijetkost je da nakon 15 minuta gubite s 1:0 i imate igrača manje i utakmica je praktički bila gotova", rekao je za BBC McInnes i nastavio paljbu po sucu Lechneru:

"Sudac je bio očajan. Nikada nisam vidio crveni karton u tako ranoj fazi za dva prekršaja. Za neke startove naših protivnika nije davao niti žute kartone i nevjerojatno mi je kako je mogao Funsu Oju pokazati crveni karton u toj situaciji".

Trener Aberdeena ipak se malo smirio i priznao kako je Rijeka bila bolji protivnik u oba sraza i da je to glavni razlog zašto oni ne prolaze dalje.

"Ako gledamo obje utakmice, nismo pokazali dovoljno i zato smo ispali. Mislio sam da ćemo biti bolji i kvalitetniji nego što smo pokazali večeras. Imamo dobru momčad, ali treba nam više odgovornosti u donošenju odluka", zaključio je McInnes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!