Ostali sportovi

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku seli u Đurđevac

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 16.08.2019.
Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku seli u Đurđevac

Vrući đurđevački pesek, atraktivni odbojkaši te ljetna zabava garancija su dobrog provoda na Prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku koje se u Đurđevcu igra od idućeg petka, 23. pa do nedjelje, 25. kolovoza u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i partnera.

Ovaj grad u sjeveroistočnoj Hrvatskoj nastao je na pješčanim obroncima, a do danas se pijesak zadržao na tom području kao jedinstvena prirodna cjelina. Upravo na toj podlozi zaigrat će najbolji regionalni odbojkaški parovi. Turnir počinje u petak kvalifikacijskim mečevima, a prava poslastica bit će finalni mečevi koji se igraju u nedjelju, u 17 sati žensko te u 18 sati muško finale.

Za ovaj se turnir mogu prijaviti svi, a nagradni je fond u svakoj konkurenciji 15.000 kuna. Do sad prijavljeni parovi dolaze iz cijele regije, a Savez poziva i sve domaće ekipe da se okušaju s najboljima.

„Sretni smo što se Prvenstvo nastavlja na originalnom đurđevačkom pijesku. Pozivamo sve da se prijave na turnir, jedinstvena je ovo prilika da se okušaju s najboljima iz regije. Za gledatelje smo pak pripremili zabavu uz brojna iznenađenja i poklone. Izvrsna je ovo prilika za dnevni sportski provod posljednjeg vikenda u kolovozu", istaknula je koordinatorica natjecanja Aida Karlo.

Uz đurđevački pijesak i odbojku, posebna atrakcija za gledatelje bit će i deve koje se uz ostale atraktivne životinje nalaze u pustinjskom ambijentu odmah pored utvrde Stari grad, kulturno povijesne perjanice Đurđevca.

Ususret kraju ljeta i jesenskim danima upravo je ovo idealna prilika za još malo ljetnih radosti. Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku organizira Hrvatski odbojkaški savez uz grad Đurđevac i partnere.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!