Nogomet

Briljantan pogodak Bobičaneca u novoj pobjedi Mure

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.08.2019.
Briljantan pogodak Bobičaneca u novoj pobjedi Mure
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Slovenci su ovog vikenda imali na rasporedu susrete šestog kola, a domaće pobjede ostvarili su igrači Mure i Aluminija...

Mura i Aluminij bili su uspješni u šestom kolu slovenskog prvenstva, ugostili su Rudar iz Velenja i Olimpiju te bez primljenog gola došli do pobjede.

Mura je protiv Rudara nastavila s odličnim ulaskom u sezonu i trenutno s razlogom drži treće mjesto i to s utakmicom manje i još uvijek bez poraza. S druge strane Rudar je na predzadnjoj poziciji i još uvijek čeka na prvu pobjedu.

Strijelci u slavlju Mure 2:0 bili su Luka Bobičanec u 50. minuti te Amadej Maroša u 75. minuti. Posebno atraktivan bio je Bobičanecov pogodak, iskosa s više od 20 metara potegao je iz voleja i pogodio suprotni gornji kut.

Bobičanec je igrao do 86. minute, Marin Karamarko cijelu utakmicu kao i Matko Obradović. Kod gostiju svih 90 minuta odradili su Josip Filipović i Dominik Radić, a Borna Petrović izašao je u 82. minuti.

Aluminij još bolje stoji na ljestvici, on je na vrhu i ima utakmicu više od Mure. U ovom kolu svladao je Olimpiju s 1:0, a jedini strijelac bio je Nikola Leko.

Kod domaćina Ivan Kontek i Ante Živković igrali su cijelu utakmicu, a Renato Pantalon u 84. minuti zamijenio je Leku. Kod Olimpije Ante Vukušić odigrao je cijelu utakmicu.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Weasley19.08.2019. u 07:45
    Bobičanca, nikako Bobičaneca
    Weasley