Ostali sportovi

Hrgović: "Spreman sam za novu pobjedu, nadam se da će završiti kao moja zadnja borba"

Mihaela Bradovski • utorak, 20.08.2019.
Hrgović: "Spreman sam za novu pobjedu, nadam se da će završiti kao moja zadnja borba"
Foto: Pixsell

Filip Hrgović u dubotu ima devetu profesionalnu borbu, u Hermosillu će boksati protiv Meksikanca Marija Heredije, a spreman je za borbu i najavljuje novu pobjedu...

Naporne pripreme su odrađene i Filip Hrgovirć spreman je za borbu i za sve ono što ga čeka u Meksiku. Najavljuje kako će se dobro vidjeti na čemu je radio u Miamiju.

"Za ovo živim, svaki dan svog života. Živim za boks, pripreme su bile savršene i ne mogu dočekati ulazak u ring. Radio sam četiri tjedna u Zagrebu s trenerima Yousefom Hassanom i Igorom Čordašem prije nego sam otišao za Miami u šestotjedni trening kamp kod Pedra Diaza. Ovaj put smo neke stvari radili drugačije, vidjet ćete to 24. kolovoza", kaže Hrgović.

Hrvatski boksač osjeća se odlično i kao i uvijek jedva čeka borbu. Protivnik je Meksikanac Mario Heredia koji je upisao dosad u karijeri 16 pobjeda, šest poraza i jedna borba završila je neodlučeno.

"Osjećam se sjajno i spreman za novu pobjedu. Nadam se da će završiti kao moja posljednja borba, ali vidjet ćemo. Nokauti su uvijek atraktivni za gledatelje, ali bit ću spreman i ako se bude boksalo rundu za rundom. U svakom slučaju navijači mogu očekivati odličan meč. Poznat im je moj stil boksa i ne sumnjam da ću im pružiti uzbudljivu borbu", dodaje Hrgović.

Hrgović u ovu borbu ulazi kao favorit i očekuje se njegova pobjeda bez obzira što je Heredia na svom terenu.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!