Nogomet

Bišćan: "Na Rujevici će biti malo drugačija utakmica, ovo je prevelika šansa"

Branimir Korać • četvrtak, 22.08.2019.
Bišćan: "Na Rujevici će biti malo drugačija utakmica, ovo je prevelika šansa"
Foto: FaH

Rijeka se branila i manje-više obranila te na Rujevicu nosi minimalan zaostatak. Došla je do gola u gostima, ali, naravno, morat će igrati hrabrije...

Igor Bišćan na kraju je zadovoljan jer je cilj ostvaren, Rijeka kući nosi aktivan rezultat uz koji se može nadati.

"Došli smo ovdje sa željom da ostvarimo takav rezultat da odluka padne na Rujevici. Poraz nije dobar iako se na poluvremenu činilo da nećemo izgubiti, na kraju smo ipak izgubili, ali to je jedan od onih poraza koji ti ostavlja dovoljno nade za uzvrat da jednostavno imaš u što vjerovati. Na Rujevici će biti malo drugačija utakmica, ovo je prevelika šansa da moji igrači, ali i navijači ne bi osjetili da im napravimo pakao i pružimo sve od sebe."

Gent je bio brži i opasniji, nedostajalo je više kvalitete u igri prema naprijed.

"Sigurno je da u drugom poluvremenu nismo zadržali razinu. Nedostajalo nam je neke kreativnije i konkretnije igre koja bi nam omogućila da malo predahnemo. Generalno smo bili dosta dobro posloženi. Zabili smo gol i generalno gledano nemam nekih velikih zamjerki, preživjeli smo."

"Ne bih govorio u postocima, ali mislim da imamo dobru šansu i jednostavno dat ćemo sve od sebe."

Bišćan se osvrnuo i na kratku klupu, problema s kadrom ima i nije lako sve to posložiti. Novi problem je i ozljeda Kvržića.

"Sigurno da bi bilo dobro da imamo malo vise opcija, ali sad je tako kako je, nema smisla sada otvarati te teme, dat ćemo sve od sebe i vidjet ćemo što će biti." p>"Prema nekakvim prvim procjenama kod Kvržića je sigurno ozbiljno čim je onako naglo napustio teren."

Na Rujevici očekuje drugačiju utakmicu u kojoj će Rijeka pokušati smanjiti tu brzinu u igri u odnosu na Gent.

"Nešto bitnije ne može se promijeniti u tako kratkom roku. Ovakva utakmica sama po sebi diže sposobnosti. Očekivao sam da će biti problema jer nismo bili na ovom nivou po pitanju tempa. Čim smo pali, oni su nam se nametnuli i to je tako. Ipak na domaćem terenu u takvoj utakmici, ne bi se smjelo toliko osjetiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!