Nogomet

Lončar: "Drugo poluvrijeme bilo je dosta loše, dosta smo se uvukli prema našem golu"

Mihaela Bradovski • petak, 23.08.2019.
Lončar: "Drugo poluvrijeme bilo je dosta loše, dosta smo se uvukli prema našem golu"
Foto: Pixsell

Stjepan Lončar nije bio posebno zadovoljan nakon susreta protiv Genta. Rijeka ima aktivan rezultat, ali Lončar nije zadovoljan kako je odrađeno drugo poluvrijeme...

Bilo je to teških 90 minuta u Gentu, Riječani su bili pod pritiskom i nije bilo jednostavno igrati. Momčad se dosta iscrpila, a Stjepan Lončar nije bio zadovoljan odrađenim.

"Stvarno smo se iscrpili, 90 minuta igrali smo dosta čvrsto i disciplinirano. Poveli smo, imali prednost i jedno dvije šanse, ali na kraju s predaha kao da se nismo vratili. Drugo poluvrijeme bilo je dosta loše, dosta smo se uvukli prema našem golu, a Gent je kao dobra momčad to znao iskoristiti. Probali smo se vratiti, ali puno smo se potrošili u ovom teškom rasporedu tako da nismo uspjeli. U četvrtak nas čeka drugačija utakmica. Slijedi odmor, analiza, skupit glave i dati sve od sebe za prolaz."

Lončar smatra kako je sve bilo dobro do tog izjednačujućeg pogotka Genta.

"Kada se vidi da smo poveli s 1:0, vidjelo se da se može igrati i stvarno smo bili dobri do tog gola za 1:1. Ne znam što se tada dogodilo, počeli smo pucati i otvarati puno prostora, a igrači Genta su jako kvalitetni i to nismo smjeli dopustiti."

Slijedi uzvrat na Rujevici gdje će se igrati posve drugačija utakmica.

"Ovdje smo izgubili 2:1, treba sada ići na pobjedu, bit će sve drugačije, otvorit ćemo se, napasti, probati zabiti gol i proći. Skupine su jako blizu, kao što se kaže jedan gol, nadam se da će sve to biti dobro."

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!