Nogomet

Marijan Brnčić: "Rijeka mora igrati svoju igru i paziti da ne napravi neke pogreške u obrani"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 25.08.2019.
Marijan Brnčić: "Rijeka mora igrati svoju igru i paziti da ne napravi neke pogreške u obrani"
Foto: FaH

Bivši igrač Rijeke Marijan Brnčić pratio je dvoboj u Gentu i vjeruje kako Rijeka itekako ima šanse za prolaz, ali upozorava da ne smije biti propusta u obrani...

Dvoboj u Gentu pratio je i bivši igrač Rijeke, ali i belgijskog Waregema Marijan Brnčić. Iako je domaćin bio dosta opasniji, Brnčić vjeruje u Rijeku.

"Prema onim prvim dojmovima nakon susreta rekao bih da su to dvije podjednake momčadi. Uzvratna utakmica neće biti nimalo jednostavna jer je i Gent dobra momčad, vrlo je nezgodan, ali nema nam druge. Rijeka mora igrati svoju igru i paziti da ne napravi neke pogreške u obrani", kaže Brnčić za Novi list.

Belgijska liga kvalitetnija je od Hrvatske, priznaje bivpši igrač Rijeke.

"Belgijska liga je puno jača od naše i tu nema dvojbe, bivša jugoslavenska liga bila je jača od belgijske, ali Belgijci su jako napredovali i imaju puno stranaca. Gent je stvarno dobra momčad, ugodno me iznenadio, trenutno je najbolja momčad u Belgiji, a tamo se igra dobar nogomet."

Brnčić dodaje kako će Riječani morati igrati agresivno i kvalitetno od samog početka susreta ako misle doći do pozitivnog rezultata uz pomoć tribina.

"Da bi te navijači bodrili, moraš igrati, ne može biti obrnuto. Moraš igrati odlučno da podigneš navijače. Ovo će definitivno biti neizvjesna i otvorena utakmica, oni su dali gol više i ne treba očekivati da će se braniti, to bi bilo apsurdno, nastojat će i oni postići gol."

"Uz svo poštovanje prema domaćem prvenstvu, svi se ipak radujemo europskim utakmicama, to je poseban naboj. Očekujem pobjedu, ne smijemo ni slučajno primiti gol, u obrani se mora odigrati perfektno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!