Košarka

Tudor: "Kada igrate protiv ovakvih momčadi, ako se samo branite nećete dobro završiti"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 26.08.2019.
Tudor: "Kada igrate protiv ovakvih momčadi, ako se samo branite nećete dobro završiti"
Foto: EPA

Gostovanje u Udinama pokazalo je kako projektu novog Milana treba vremena i da stvari neće ići glatko. Udinese je odigrao jako dobru utakmicu i upisao je pobjedu 1:0...

Igor Tudor nakon susreta primao je čestitke, ali je svjestan kako će trebati još puno raditi da bi se ovakve igre prikazivale u kontinuitetu.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, ali moramo još puno napredovati. Ovakvi rezultati učinit će vam tjedan lakšim i moramo ovako nastaviti. Važne su obje faze, napad i obrana. Kada igrate protiv ovakvih momčadi, ako se samo branite nećete dobro završiti. Morate pokušati naštetiti protivniku kada se ukaže prilika, važno je i što nismo primili gol, čestitam igračima na tome."

Tudor je pohvalio i Matu Jajala koji je u sredini terena odigrao jako dobru utakmicu.

"On je kompletan veznjak koji zna igrati nogomet. Taktički je uvijek na pravom mjestu, sretan sam što ga treniram, uvijek zna što treba napraviti. Vrlo dobro odigrali su i Fofana i Lasagna, jako sam sretan zbog njih."

Unatoč dobrom nastupu, Tudor je svjestan kako može uvijek bolje i traži od igrača još bolji nastup.

"Postoji uvijek želja za još boljim nastupom. Nastavit ćemo raditi, a vrijeme će reći koliko smo uspješni. Jedna utakmica nije dovoljna da bi se davala konačna ocjena, ali lijepo je pobijediti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!