Tenis

Kutak za kladioničare: Rijeka traži prolaz u skupine EL, Čilić i Vekić u treće kolo US Opena

Petar Jenjić • četvrtak, 29.08.2019.
Kutak za kladioničare: Rijeka traži prolaz u skupine EL, Čilić i Vekić u treće kolo US Opena
Foto: FaH

Za danas smo izdvojili tri para u kojima sudjeluje netko od hrvatskih klubova ili tenisača. Pred Rijekom je uzvratna utakmica četvrtog pretkola Europske lige, a pred Marinom Čilićem i Donnom Vekić mečevi drugog kola US Opena...

Rijeka - Gent

Stigao je dan u kojem će se odrediti Rijekina europska sudbina, plasman u skupine Europske lige ili ispadanje i posvećivanje domaćem prvenstvu. Gent je u prvoj utakmici slavio s 2:1, a Rijeka može žaliti za ispuštenim vodstvom, iako je njihov protivnik bio bolja momčad. Belgijska ekipa potvrdila se kao jako dobar i nezgodan protivnik, u Rijeku stiže po potvrdu prolaska, no momčad Igora Bišćana sigurno se neće predati. Zaostatak od 2:1 nije previsok, može se itekako nadoknaditi pa ćemo tako i mi biti optimistični i vjerovati kako će Rijeka na kraju slaviti.

Prognoza: prolaz Rijeke

Koeficijenti (Supersport): prolaz Genta @1.35, prolaz Rijeke @3.00

Marin Čilić - Cedrik-Marcel Stebe

Cedrik-Marcel Stebe sljedeći je protivnik Marina Čilića koji je odigrao vrlo dobro protiv Martina Kližana i izbacio ga u tri seta s turnira. U jedinom dosadašnjem dvoboju hrvatski tenisač slavio je u četiri seta, a bilo je to na Wimblodonu još 2012. godine. Prije mjesec dana Stebe je igrao finale Gstada, ali nakon toga ispao je na startu Los Cabosa i Winston Salema. U prvom kolu pomalo iznenađujuće porazio je Filipa Krajinović u četiri seta. Noćas očekujemo kako će Čilić ostati bez izgubljenog seta.

Prognoza: Čilić 3:0

Koeficijenti (Supersport): 3:0 @1.85, ostalo @1.75

Kaia Kanepi - Donna Vekić

Prvi puta u karijeri Donna Vekić odigrat će meč protiv Kaie Kanepi. Estonska tenisačica nakon Wimbledona odradila je solidan turnir u New Yorku gdje je prošla kvalifikacije, ali i ispala u drugom kolu. S druge strane, pretjerano ne briljira niti hrvatska tenisačica, ali definitivno ima bolje rezultate od protivnice. Prije dolaska na posljednji Grand Slam sezone ispala je u trećem kolu Cincinnatija u tri seta od Venus Williams. Danas, uz manje probleme, očekujemo pobjedu hrvatske tenisačice.

Prognoza: više od 20.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!