Nogomet

Iz Bjelovara otvoreno priznaju: "Opatija je bila puno bolja"

Branimir Korać • četvrtak, 29.08.2019.
Iz Bjelovara otvoreno priznaju: "Opatija je bila puno bolja"

Opatija se prošetala kroz Bjelovar i prošla u šesnaestinu finala Kupa glatkom pobjedom 3:0. Domaćin je razočarao i nije bilo nikakve dvojbe tko će slaviti...

I uoči susreta gosti iz Opatije bili su u statusu favorita. Zašto je to bilo tako, vrlo brzo potvrdili su na bjelovarskom Gradskom stadionu.

Opatija je slavila 3:0 golovima Bogolina, Kovačevića i Pejanovića, a niti najmanje na travnjaku se nije osjetilo da je Opatija od 57. minute imala igrača manje.

"Izgubili smo od boljeg protivnika, puno boljeg. Otkako sam došao na klupu Bjelovara, ovo nam je vjerojatno najlošija utakmica. Zašto je to tako, teško je reći, možda je priprema bila lošija i tu je moja krivica. Opatija je stvarno bila bolja, nismo imali nekakvu šansu, vidi se da su jako dobro posložena momčad. Nama ostaje da naporno radimo i pripremamo se za dalje", rekao je za Sportnet trener domaćina Ante Jeličić.

Bjelovar je u novu sezonu krenuo pobjedom kod Rudara u Murskom Središću s 4:1 i činilo se da bi ipak imao štošta za reći u ovom dvoboju s protivnikom s Kvarnera. No nije bilo tako.

"U prvenstvo smo krenuli dobro, ali treba biti iskren i reći da Rudar nije momčad na razini Opatije. Mi smo ovdje bili lošiji nego što smo bili tamo, daleko lošiji", dodaje Jeličić.

Trener Bjelovaraca morat će podići momčad uoči subotnjeg domaćeg dvoboja protiv Orahovice, još jednog sastava koji je visoko poražen u Kupu, samo 5:1 u gostima kod Zagore.

FOTO: NK Bjelovar, Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!