Nogomet

Kevin Mirallas vratio se u Belgiju i potpisao za Antwerp

Branimir Korać • petak, 30.08.2019.
Kevin Mirallas vratio se u Belgiju i potpisao za Antwerp
Foto: EPA

Nakon 15 godina igranja po Europi, Kevin Mirallas vraća se u Belgiju. Mirallas je stavio potpis na jednogodišnji ugovor s Antwerpom...

Royal Antwerp dobio je veliko pojačanje u nastavku sezone. Kevin Mirallas stavio je potpis na ugovor s Antwerpom i tako se vratio u Belgiju koju je napustio još u juniorskim danima.

Bit će to prvi put za Mirallasa u karijeri da nosi dres nekog belgijskog kluba. Naime iz Standarda iz Liegea otišao je još 2004. godine kao 16-godišnjak, preselio je u Lille i nakon toga mijenjao klubove po Europi.

Mirallas je tako nastupao za Lille četiri sezone pa je onda dvije sezone nosio dres St. Etiennea, dvije sezone Olympiakosa da bi 2012. godine preselio u Everton čiji je član bio sve do danas.

Iz Evertona je posljednjih godinu i pol dva puta odlazio na posudbu i to u Olympiakos i Fiorentinu, a klub ga je sada pustio bez odštete u Antwerp.

Prošao je sve mlade belgijske selekcije, a u A reprezentaciji skupio je 60 nastupa, posljednji prošle godine. Dobre igre u Antwerpu mogle bi mu biti ulaznica u reprezentaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!